Személyi edző

Vidus-Várhegyi Kamilla

Többször végigjártam azt az utat, hogy elkezdtem edzeni és néhány hét után abba is hagytam. Hiába edzettem, nem láttam az eredményt, nem éreztem a hatását és mindig feladtam 1-2 hónap után. Később viszont rájöttem, hogy az egész csak elhatározás és motiváció kérdése, amit egyedül nagyon nehéz megtalálni és fenntartani.

Nekem apukám segített eljutni arra a szintre, ahol már nem „kötelezőnek” éreztem, hogy menjek edzeni, hanem ez volt a napom fénypontja. Az ő segítségével egyre több gyakorlatot és azok helyes kivitelezését ismertem meg. Ennek köszönhetően pedig látni kezdtem magamon az eredményt is és önmagam legnagyobb versenytársa lettem. Egyre több kihívás elé állítottam magam, újabb és újabb célt tűztem ki magam elé, amiket így már sikerült is elérnem.

A folyamatos fejlődésemet aztán a várandósságom törte meg, melyet követően újabb tanulási folyamat vette kezdetét. Rájöttem, hogy a felszedett plusz kilókat nem tudom pillanatok alatt ledobni és az elveszített izomtömeg sem fog egyik napról a másikra visszajönni rám. Meg kellett tanulnom türelmesnek lenni magammal és visszább venni a szigorú hozzáállásomból. Ezt követően sikerült csak visszanyernem a korábbi formám. Ez lelkileg egy nagyon megterhelő időszak volt, mintha mindent elölről kezdtem volna. De jobban belegondolva tényleg mindent újra kellet kezdenem.

Miközben ezen az úton voltam döntöttem el, hogy még inkább elmélyítem az edzéssel kapcsolatos tudásomat, elvégzek egy fitnesz instruktor képzést és segítek azoknak, akik elveszettnek érzik magukat a kondis világban. Hiszek abban, hogy egy jó edzővel és megfelelő támogatással eszedbe sem jut majd, hogy feladd. A célom az, legyél akár kezdő, újrakezdő vagy haladó, hogy bármilyen folyamatban, élethelyzetben a Neked megfelelő segítséget tudjam nyújtani.

Elhatároztad, hogy életmódot váltasz és ebben a profi edzés is szerepet kap? Találjuk meg együtt a te motivációd és hozzuk ki belőled együtt a maximumot!

Elhatároztad, hogy életmódot váltasz és ebben a profi edzés is szerepet kap? Találjuk meg együtt a te motivációd és hozzuk ki belőled együtt a maximumot!