Hogyan zajlik majd a közös munka?


1

Személyes

Konzultáció

Az első edzés előtt egy 30 perces ingyenes konzultációt tartunk, ahol átbeszéljük a céljaidat, korábbi tapasztalataidat és felteheted a felmerülő kérdéseket, akár a programmal, akár az edzéssel kapcsolatban. Szívesen segítek táplálkozás és étrendkiegészítő tanácsokkal, illetve anatómiában is számíthatsz rám. Ha bármilyen kérdésed van az edzéssel kapcsolatban, írj nyugodtan instán mielőtt időpontot foglalsz.


2

Első edzés közösen

Indulás a terembe

A legelső alkalommal együtt fogunk edzeni egyet. Megismered az összes olyan gépet, amit a közös munka során használni fogunk. Kiválasztjuk, melyek azok, amik használatakor otthonosan érzed magad. Erre azért van szükség, hogy nélkülem se érezd magad kellemetlenül az esetleges furcsa testtartások miatt és megmaradjon a motivációd eljárni a terembe.

Egy átmozgató edzést csinálunk, ahol minden izomcsoportra megnézzük a számodra szimpatikus gyakorlatokat. Így a későbbiekben ezeket fogjuk majd előtérbe helyezni és ez alapján tudok neked személyre szabott edzéstervet készíteni.

Megmutatom, hogy tartsd magad, hogyan figyelj a biztonságra, milyen apró kis buktatók vannak, melyek hátráltatják a fejlődésed. Esetenként nagyon kis nüanszokon múlik, hogy megfelelő terhelést kap-e az adott izomcsoport és végül a teljes edzésed hiábavalóvá válik. Ez sokszor csak másnap derül ki, amikor nincs vagy nem a megfelelő helyen van izomlázad.


3

A helyes kivitelezés érdekében

Mozgástanulás

Az első néhány óra(tapasztalattól függően) azzal fog telni, hogy teljesen elsajátítod a gyakorlatok helyes kivitelezését. Tökéletesre csiszoljuk a technikádat, hogy később egyedül is eredményes tudj lenni. Ez egy kihagyhatatlan lépés, hiszen enélkül nem fogsz megfelelően fejlődni és a motivációd is nagyon hamar elmúlik.

Minél jobbak és hatékonyabbak az edzéseid, annál hamarabb fogod látni magadon a változást. Hidd el, így teljesen bele fogsz szeretni az edzésbe és eszed ágában sem lesz leállni vele.

Ráadásul abban is segít, hogy ne érezd magad hülyén az egyes pozíciókban. Több olyan emberrel találkoztam már, aki egyszerűen azért adta fel az egészet, mert egyfolytában azon agyalt, mit gondolnak róla mások meg mennyire furán néz ki néhány gyakorlat közben.


4

Életed legjobb formájáért

Közös munka

Miután minden mozdulatot magabiztosan elsajátítottál, elkezdjük felépíteni az edzéseidet tematikusan, izomcsoportokra bontva. Ennek köszönhetően egyedül is könnyedén végig tudsz majd menni egy teljes edzésen.

Természetesen nem kötelező nélkülem is eljárnod a terembe. Ha egyedül nem vagy olyan magabiztos vagy nem érzed annyira hatékonynak az edzéseket, az teljesen normális. Mint minden sporthoz, a kondizáshoz is kell jó néhány hónap, mire teljesen belejössz mindenbe.

Az edzéseket, gyakorlatokat és a súlyokat folyamatosan felülvizsgáljuk, hiszen egy idő után muszáj lesz változtatni rajtuk. Az izmaid hozzászoknak az ugyanolyan terhelésekhez és nem fogsz tudni fejlődni tovább.

Gyere és eddzünk egyet együtt!

Foglalj időpontot az űrlapon!